PLOEGEN & PLOEGLEIDERS

PLOEGEN &

PLOEGLEIDERS

SOLLICITEREN

Écht werken op Ploegendienst? Ben jij niet bang om je handen vuil te maken en een dienstje te pakken als onderdeel van onze vrijwilligersploeg? Meld je dan nu aan, en wie weet sta jij ook als échte collega te shinen op onze werkvloer!

NIEUWS

Allerlaatste zaterdagtickets 24 januari in de verkoop!

Allerlaatste zaterdagtickets 24 januari in de verkoop!

Je kunt er nog bij zijn op de zaterdag! De allerlaatste tickets uit de vrijval (van vorig jaar) komen op…

AFTERMOVIE

Play Video Play Video

WERKKLEDING

Nog lang niet uitgewerkt? Klik hier om je officiële PLOEGENDIENST merchandise aan te schaffen, zodat je het hele jaar door hard aan het werk kan!

FAQ-BOND

NL

PLOEGENDIENST Winterfestival vindt jaarlijks plaats op parkeerplaats P5, naast het Rat Verlegh Stadion in Breda. De winterse werkdag staat gepland op vrijdag 3 (15:00 tot 01:00) en zaterdag 4 februari (13:00 tot 01:00)!

Geen kinderarbeid op Ploegendienst, vanaf 18 jaar en ouder is iedereen welkom!

ploe·gen·dienst (de; m; meervoud: ploegendiensten)
1. in elkaar afwisselende ploegen verrichte dienst: hij werkt in ploegendienst.

 
Maar bij ons betekend dat
een gezellige werksfeer, de beste collega’s en een werkvloer bomvol creatieve verassingen! De mooiste werkdag van het jaar, hop aan de slag!
In de basis is Ploegendienst een house en technofestival in de breedste zin van het woord. Denk dus ook aan disco, tech-house, deep-house, you name it. Ook voor je dosis hitjes kun je terecht op de Twerkplaats. We boeken ieder jaar een ludiek en divers programma vol nationale en internationale artiesten. Laat je verrassen!
De poorten van de werkvloer zijn geopend tot 23:00 uur!
Ploegendienst Winterfestival wordt georganiseerd op een verhard terrein. De podia bevinden zich vooral in grote hangars (tenten), deze zijn voorzien van oploopplaten en zouden dus goed toegankelijk moeten zijn. Daarnaast hebben wij ook MIVA toiletten op het terrein bij de EHBO.

Eenmaal op de werkvloer, blijven wij aan het werk. Je kunt als bezoeker de werkvloer wel op maar niet op en af, maar ook af, maar dan niet meer terug op, dan ben je er namelijk af.

Fase 2 van de kaartverkoop start op maandag 7 november 2022 om 12.00 uur. Hoppaaa helemaal naar de sollicitering!

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website & via onze ticketshop: https://store.ticketing.cm.com/ploegendienstwinterfestival23/ 

Je kunt betalen met IDEAL, Paypal en Mastercard.

Alle tickets voor PLOEGENDIENST moeten gepersonaliseerd worden. Alle informatie hierover vind je via https://support.ticketing.cm.com/ > Mijn ticket(s) > personalisatie. Kom je er niet uit? Spreek dan iemand van onze ticketprovider CM via de WhatsApp button rechts onderin op https://support.ticketing.cm.com/ of stuur een mailtje naar support@cmtickets.com. We raden aan om je tickets ruim voordat het evenement plaatsvindt, op naam te zetten. 

Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor een evenement begint, gedownload kunnen worden. Bij PLOEGENDIENST kan je op de maandag vòòr het festival je tickets downloaden via je bevestigingsmail. Je krijgt ook een mail op het moment dat jouw ticket(s) klaar staan. Wel zo handig. 

De verkeerde naam op je ticket ingevuld? Geen probleem! Je kunt dit oplossen via: https://support.ticketing.cm.com/ > Mijn ticket(s) > Personalisatie. Kom je er niet uit? Spreek dan iemand van onze ticketprovider CM via de WhatsApp button rechts onderin op https://support.ticketing.cm.com/ of stuur een mailtje naar support@cmtickets.com.

5 tickets per keer. Hop aan het werk!

Dat kan, maar samen inklokken is sowieso gezelliger. Op het moment dat je een ploegticket besteld, ontvang je 5 losse tickets. Deze kunnen individueel gebruikt worden.

Geen paniek! Als het goed is kan je jouw ticket gewoon weer terugvinden via https://support.ticketing.cm.com/ > Mijn ticket(s) > Tickets kwijt. Zo niet dan moet je even contact opnemen met support@cmtickets.com

Lekker gewerkt pik! Als vaste kracht roosteren wij jou natuurlijk voor alle edities in. Je kan je per editie aanmelden via https://www.ploegendienst.nl/tattooticket/

Voor alle vragen over je ticket kan je terecht bij onze ticketprovider CM. Zij beantwoorden met liefde al jouw vragen! Op https://support.ticketing.cm.com/ worden veel vragen al beantwoord. Wil je iemand spreken van CM dan kan dit via de WhatsApp button rechts onderin

Ja dit kan zeker! Zorg dat je ticket van tevoren hebt gedownload en je de helderheid van je scherm op maximaal hebt staan tijdens het scannen.

Heb je achter het net gevist en geen kaartje kunnen verkrijgen voor Ploegendienst? Dan zijn er voor jou nu een paar opties:

  1. Je steekt je handen uit de mouwen en wordt onderdeel van ons te gekke vrijwilligersteam (echt aan het werk!). Hierbij draai je één shiftje mee in ruil voor een ticket. Aanmelden kan via de pagina op de website of vrijwilligers@ploegendienst-festival.nl

 

  1. We maken vaak kort voor het evenement nog wat werkplekken vrij, om de zwarte handel tegen te gaan. Hou onze socials dus in de gaten en misschien bemachtig jij nog een plekje.

 

  1. Volgend jaar op tijd solliciteren, van solliciteren kan je leren. Op naar 2024!

Op Ploegendienst betalen we met munten. Munten zijn bij de kassa’s te halen en kun je bij iedere bar inleveren voor consumpties.

Bij binnenkomst ontvang je na het scannen van je ticket een recycletoken. Deze token kent de waarde van één drinkbeker. Wanneer je bij de bar een drankje besteld lever je je recycle token in en reken je af over je drank. Wanneer je drankje genuttigd is lever je je lege beker in, inruil voor een recycletoken of direct voor een nieuwe consumptie met opnieuw een betaling. Raak je je recycletoken of beker kwijt? Dan dien je de borg op je drinkbeker opnieuw te betalen bij aanschaf van een drankje. Let dus goed op je muntje en gooi je beker niet zomaar weg.

Jazeker! Dit kan beide. Let wel op: wil je een kaartje voor de pendelbus of parkeerplaats kopen op locatie dan kan dit alleen met pin.

Speciaal voor iedereen die pre-sale munten heeft aangeschaft, staat er naast de muntenkassa’s een extra loketje waar jullie eenvoudig en snel de pre-sale munten in ontvangst kunnen nemen. Met broodtrommeltje natuurlijk 😉

Geen schaft, geen werk! Natuurlijk kan er gegeten worden op Ploegendienst. Er is voldoende keuze tussen veganistisch, vegetarisch, glutenvrij, maar ook vlees en vis.
Zitten of staan, het kan er allemaal. Gratis natuurlijk. Tijdens het evenement zijn er voldoende toiletten aanwezig in de speciaal ingerichte toiletgroepen (zie plattegrond). Het is verboden om wild te plassen. Doe een beetje rustig aan.

Uiteraard zijn er kluisjes aanwezig op Ploegendienst. We hebben grote en kleine kluisjes. Een kleine kluis is groot genoeg voor alleen je bouwkleding. In een grote kluis passen ook zeker nog je bouwhelm en stalen neuzen bij. De kluizen zijn vooraf te boeken, maar kunnen meestal nog ter plekke worden verkregen!

Dit werkt in principe hetzelfde als bij je entree ticket. Je kunt deze ticket uitprinten of laten scannen via je telefoon bij de daarvoor bestemde pre-sale-locker balie.

Check hier onze bouwmarkt op het terrein en scoor je kloffie voor de shift! Mocht je de boot missen, dan kun je altijd in onze online bouwmarkt terecht via www.ploegendienst.nl/shop

Jazeker! Onze vrienden van dOb Hearing Protection zullen jouw oren beschermen op Ploegendienst Festival; De oordoppen zijn ontwikkeld om jouw gehoor te beschermen, geven comfort, een uitstekende geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid. Allemaal in één herbruikbaar oordopje!

De oordoppen zijn verkrijgbaar bij de dOb kraam bij de kluisjes en bij de merchandise kramen op het terrein.

Je gehoor is je beste vriend, zorg er dus goed voor!

Meer weten over het belang van de juiste gehoorbescherming? Check dan: i love my ears

We verkopen geen sigaretten op het terrein. Stiekem is dat natuurlijk ook veel gezonder, roken is zo van voor Corona. Mocht je roken, doe dit dan buiten de tenten, wij krijgen enorme boetes wanneer je er ff een in de tent op steekt. Voor meer info check ook NOSMOKEY.

Doe dit dus buiten de tenten, bij een van de warme kampvuurtjes en laat daar ook je peuk achter.

Voor alle vragen over je ticket kan je terecht bij onze ticketprovider CM. Zij beantwoorden met liefde al jouw vragen! Op https://support.ticketing.cm.com/ worden veel vragen al beantwoord. Wil je iemand spreken van CM dan kan dit via de WhatsApp button rechts onderin op https://support.ticketing.cm.com/of stuur een mailtje naar support@cmtickets.com.

Lopend naar Ploegendienst Winterfestival is een mooie work-out, 2,5 km vanaf centrum Breda. Je bent een half uurtje onderweg, dus zorg voor goede schoenen. De terugweg wordt gegarandeerd master!

Op de fiets naar Ploegendienst is goed te doen. Vanaf centrum Breda naar P5 is het 10 minuten fietsen, heerlijk door het pittoreske Tuinzigt. Op de terugweg is het donker, zorg dus voor goede verlichting op je fiets.

Kom je met de auto naar Ploegendienst Winterfestival, navigeer dan naar de P5, Breda. Volg daar de borden naar ‘Parkeerplaats Ploegendienst Winterfestival’. Om te parkeren, heb je geen parkeerticket nodig.

Vanaf het station Breda (Belcrum zijde) rijden er pendelbussen naar P5, Breda. Op vrijdag vanaf 15:00 en op zaterdag vanaf 13:00 rijden er pendelbussen heen. De laatste bus vertrekt om 18:30. Ook zal deze pendelbus na het festival weer van P5 naar het station Breda gaan. De eerste bus zal vertrekken om 19.00 en ieder half uur rijdt er een bus terug. De laatste bus zal rijden tot dat iedereen P5 heeft verlaten. Voor de pendelbus heb je een pendelbus ticket nodig. Deze kun je van tevoren online aanschaffen of koop je deze bij de pendelbus halte (Let op: PIN ONLY).
Er rijden vanaf het station Breda zowel pendelbussen als ov-bussen. Mocht je toch met het OV willen gaan, dan kun je de reis via de reisapp 9292OV.nl het beste vinden. Hier zijn ook de laatste updates over eventuele vertragingen etc. te zien.
Kom je met de motor naar Ploegendienst Winterfestival, navigeer dan naar de P5, Breda. Volg daar de borden naar ‘Parkeerplaats Ploegendienst Winterfestival’. Om te parkeren, heb je geen parkeerticket nodig.

Kom je met een bus of touringcar en wil je parkeren of naar de drop-off kiss and ride? Hiervoor dien je je van tevoren aan te melden door een mail te sturen naar mobility@kairos.events

PLOEGENDIENST Winterfestival vindt plaats op Parkeerterrein P5, naast het Rat Verleghstadion. Navigeren kan je op Ratverleghtstraat 5, Breda. Volg vanaf hier de borden.

Geen deuk in te rijden, keihard.
Volg de borden ‘Bezoekers ingang’. De parkeerplaats bevindt zich op 5 min loopafstand van de ingang.
Ja de Kiss & Ride is op loopafstand van het festival. Volg hierbij de borden naar ‘Kiss & Ride’.
TCB (Taxi Centrale Breda), TheCompany, Ubereats/Deliveroo (achter op de fiets terug + gratis pizza), en verder zoek je het zelf maar uit.
Dit werkt in principe hetzelfde als bij je entree ticket. Je kunt deze ticket uitprinten of laten scannen via je telefoon bij de pendelbus halte.

Nee dit hoeft niet. Je ontvangt een retourbewijs voor de terugweg, hou deze goed bij je. Deze dien je opnieuw in te leveren bij de terugreis.

Voor alle vragen over je ticket kan je terecht bij onze ticketprovider CM. Zij beantwoorden met liefde al jouw vragen! Op https://support.ticketing.cm.com/ worden veel vragen al beantwoord. Wil je iemand spreken van CM dan kan dit via de WhatsApp button rechts onderin op https://support.ticketing.cm.com/of stuur een mailtje naar support@cmtickets.com.

Vind je onbeheerde eigendommen (telefoons, sleutels, portemonnees, pasjes etc.) op het terrein? Overhandig deze dan altijd aan het personeel van de muntenkassa. De organisatie zal er na het festival alles aan doen om de spullen veilig bij de wettige eigenaar terug te krijgen.

Tijdens het festival kan je bij de muntenkassa checken of jouw voorwerp is gevonden. Alle overgebleven voorwerpen zullen na het festival discreet op onze Facebook en Instagram geplaatst worden. Je kunt ook altijd checken of we iets van je hebben gevonden door een DM te sturen.

Gevonden voorwerpen kunnen tot woensdag 8 februari opgehaald worden bij het productie kantoor aan de Rat Verleghstraat. Na deze datum worden alle overige voorwerpen overhandigt aan de gemeente. Lees hiervoor; https://www.breda.nl/gevonden-voorwerpen  

Spullen die in de lockers zijn blijven liggen worden door het locker verhuurbedrijf meegenomen. Via de volgende link kan je je spullen terugvragen https://eventsafe.eu/spullen-kwijt/

Het weer
Ploegendienst Winterfestival zal in principe onder alle weersomstandigheden doorgaan.

Wat mag ik wel en niet meenemen naar Ploegendienst Winterfestival?
Om de werkvloer veilig en leuk te houden voor alle werknemers zijn er een aantal voorwerpen niet toegestaan op Ploegendienst Winterfestival. Laat dus het volgende thuis, glazen objecten, plastic flessen, waterzakjes, blikjes, vuurwerk, lachgas patronen, waterspuiten, drones, paraplus, selfiesticks, en andere voorwerpen die door de beveiliging kan worden gezien als opzichte of gevaarlijke materie zoals, drugs, vuur of steekwapens en andere gevaarlijke objecten zoals stoffen, food, (alcoholische) dranken en/of huisdieren. De toegang tot het evenement kan je worden ontzegd en de autoriteiten zullen worden in gelicht wanneer er verboden voorwerpen bij je worden aangetroffen.

Mag ik een tas meenemen naar Ploegendienst Winterfestival?
Een kleine tas is toegestaan. Hoewel wij je adviseren enkel de nodige spullen mee te nemen naar de werkvloer. Grote tassen worden afgeraden, mede omdat er een gelimiteerd aantal grote kluizen beschikbaar zijn, waardoor de kans bestaat dat je je spullen niet in een grote kluis kwijt kunt. Kluizen zijn ook vooraf verkrijgbaar in de ticketshop.

Mag ik een foto of filmcamera meenemen naar Ploegendienst Winterfestival?
Dit ligt aan de camera. Kleine, niet-professionele camera’s en telefoons zijn toegestaan, maar alleen als de opnames voor eigen gebruikt zijn, de publicatie van deze beelden is verboden. Professionele foto-en-filmcamera’s mogen enkel meegebracht worden wanneer je in bevoegd bent tot persaccreditatie.

Mag ik zonnebrand meenemen naar Ploegendienst Winterfestival?
Het is niet toegestaan om zonnebrand mee te nemen naar Ploegendienst Festival. We verstrekken bij onze EHBO gratis (smeerbare) zonnebrand in verschillende factors.

Mag ik een waterpistool meenemen naar Ploegendienst Winterfestival?
Nee in principe zijn deze niet toegestaan. Alleen bij een temperatuur hoger dan 28 graden zijn kleine waterpistolen toegestaan mee naar binnen te nemen.

Hoe werkt de toegangscontrole op Ploegendienst Winterfestival?
Bij binnenkomst op de werkvloer word je gevraagd mee te werken aan een vrijwillige controle (visitatie/veiligheidsfouillering) van jezelf en de spullen die je bij je draagt. Je hebt altijd de mogelijkheid om een beveiligingsmedewerker uit te kiezen van je eigen geslacht bij het visiteren. Zorg dat je daarvoor de juiste rij kiest. Als je niet gecontroleerd of gevisiteerd wilt worden, kunnen we je helaas niet toelaten tot het festivalterrein.

Wat doe ik met mijn waardevolle spullen?
Zorg dat je géén waardevolle spullen meeneemt/of zorg goed voor je spullen van waarde en pas daarbij op voor zakkenrollers.

Mag ik medicatie gebruiken op en/of meenemen naar Ploegendienst Winterfestival?
Het is toegestaan medicijnen mee te nemen naar Ploegendienst Festival mits ze in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van de originele bijsluiter.

Hoe is het qua veiligheid geregeld op Ploegendienst Winterfestival?
De veiligheid van onze bezoekers/collega’s vinden wij erg belangrijk, op voorhand worden er verschillende risicoanalyses gedaan en worden onze veiligheidsplannen gecontroleerd bij het verlenen van de vergunningen. Het is daarom belangrijk om de instructies van onze veiligheidsmedewerkers ten alle tijden op te volgen.

EHBO
Op het evenemententerrein is er een EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor medische zorg (zie plattegrond). Daarnaast zullen de medewerkers van de EHBO de gasten nauwlettend in de gaten houden op onwel wordingen en ongeregeldheden. Volg te allen tijde de instructies op van onze medewerkers en hulpverlenende instanties. Bij eventuele calamiteiten adviseren we je rustig te blijven en contact op te nemen met de beveiliging of EHBO-medewerkers.

Eigendommen
Het is niet toegestaan om eigendommen van de organisatie en/of derden mee te nemen buiten het terrein. Indien dit wel gebeurt, beschouwen wij dit als diefstal en schakelen wij de politie in. Bij beschadiging van onze eigendommen en/of eigendommen van derden op het festivalterrein ben je aansprakelijk voor de herstelkosten.

Handel
Het gebruiken, verhandelen en/of bij zich hebben van verdovende of geestverruimende middelen is ten strengste verboden. Als u deze regel overtreedt wordt u overgedragen aan de politie.

Ik wil graag adverteren of iets verkopen op of rondom het Ploegendienst Winterfestival, is dit mogelijk?
Nee, zonder schriftelijke toestemming is het verboden voor derden om op of rondom het terrein goederen/diensten zoals lachgas en/of etenswaren, te promoten/reclame te maken en/of te verkopen.

Gedrag
Gedraag je. Het is niet toegestaan om dranken of andere goederen te gooien naar andere bezoekers, personeel of artiesten. Plassen doe je op de Dixi en roken doe je buiten de tent. Bij overtreding wordt de toegang tot het evenement ontzegd.

Aansprakelijkheid
Tijdens het evenement bent je zelf aansprakelijk voor schade, diefstal en eventueel (lichamelijk) letsel. De organisatie is niet aansprakelijk bij enige vorm van schade aan personen, eigendommen en of goederen

Zero tolerance
Nee, drugs zijn niet toegestaan net als overal in Nederland. Drugs die gedoogd in Nederland zijn ook niet toegestaan op Ploegendienst Festival. Op Ploegendienst hanteren we een zero-tolerance policy op het gebied van drugs. Bij het vinden van verdovende middelen, zal je de toegang tot het festival worden onthouden of zal je worden verwijderd van het festival, waarbij de politie zal worden geïnformeerd.

Mag je roken op Ploegendienst Winterfestival?
Het is toegestaan om te roken op Ploegendienst Winterfestival. Wanneer je rookt, hou dan altijd rekening met je collega’s en gooi je gedoofde sigaret in een prullenbak, of kampvuur. Mocht je roken, doe dit dan buiten de tenten, wij krijgen enorme boetes wanneer je er ff een in de tent op steekt. Voor meer info check ook NOSMOKEY.

Mag ik mijn E-sigaretten en daarbij horende rookvloeistof meenemen naar Ploegendienst Festival?
Ja, je mag je E-sigaret meenemen naar Ploegendienst Winterfestival. De bijhorende vloeistof mag enkel mee naar binnen meegebracht worden als de verpakking nieuw en geseald is (maximaal 1 verpakking per bezoeker). Voor het roken van een E-sigaret geldt hetzelfde als voor normale sigaretten. Het is toegestaan deze te roken maar enkel in niet overdekte ruimtes!

Seksuele intimidatie
Seksueel geweld of seksuele intimidatie is niet toegestaan op Ploegendienst in wat voor manier dan ook. Wanneer je je geïntimideerd of bedreigd voelt, meldt dit dan direct bij de organisatie. Dit kan je doen door wie dan ook aan te spreken van onze beveiligers of EBHO-medewerkers. Zij zullen je in contact brengen met een leidinggevende binnen de organisatie die jou verder kan helpen. Al onze veiligheidsmedewerkers hebben een cursus gevolgd en weten hoe ze met de situatie om moeten gaan. Er zijn ook vrouwelijke beveiligingsmedewerkers aanwezig om je waar dan ook in bij te staan. Ook bij de EHBO-post zijn er professionals die je hierbij kunnen helpen. Je kunt de situatie ook altijd online melden door een mailtje te sturen naar info@kairos.events (zonder .nl of .com). In het geval van grensoverschrijdend gedrag kan je ook altijd aangifte doen bij de politie. De organisatie kan je daarbij ondersteunen waar gewild en waar nodig. Uiteraard worden alle meldingen als vertrouwelijk behandeld. Op www.centrumsexueelgeweld.nl kun je meer algemene informatie vinden over medische en psychologisch advies en hoe je aangifte kunt doen.

Ontzegging evenement
De organisatie houdt zich in het algemeen het recht voor bepaalde personen de (verdere) toegang tot het evenement te ontzeggen of van het evenement te verwijderen, als naar haar oordeel zulks nodig is ter handhaving van de openbare orde en veiligheid tijdens het evenement. Dit geldt ook als naar het oordeel van de organisatie een bezoeker een kledingstuk, teksten of voetbal uitingen, tekens (mee) draagt welke naar het oordeel van de organisatie aanstootgevend, discriminerend, beledigend of agressie- of onrust opwekkend zou(den) kunnen zijn voor andere bezoekers.

Is er een dresscode voor Ploegendienst Winterfestival?
Nee, er is geen specifieke dresscode. Het dragen van voetbalshirts en/of discriminerende en/of beledigende kleding is in ieder geval niet toegestaan.

Alcohol en drugsgebruik
Het is een bekend gegeven dat er risico’s verbonden zijn aan het gebruik van alcohol en/of andere verdovende middelen. Wees daarom extra voorzichtig met het gebruik van alcohol en/of andere verdovende middelen bij een temperatuur boven de 20 graden. Alcohol en drugs verhogen de lichaamstemperatuur. Dus, wanneer je voor een langere tijd aan het dansen bent en niet erg veel hebt gedronken vergroot dit de kans op oververhitting. Zorg er dus voor dat je voldoende water drinkt, maar ook niet te veel: maximaal 1 of 2 glazen per uur. Wanneer je te veel water drinkt in een korte periode is er ook het risico op watervergiftiging. Wanneer iemand overlijdt door het gebruik van alcohol of drugs komt dit vaak door oververhitting of watervergiftiging door de gevolgen van alcohol/drugs.  Wees dus extra voorzichtig en zorg ervoor dat je jezelf zo nu en dan even afkoelt. Let dus op elkaar en wijk niet van elkaars zijde. Voor meer informatie en gezondheidsrisico’s kijk op www.celebratesafe.nl en www.unity.nl.

Gehoorbescherming
WAT ZEG JE!?

We vinden het belangrijk dat je kunt genieten van fijne muziek, niet alleen nu maar ook over 20 jaar nog. Hou dus altijd rekening met je gehoor, zeker om deze reden! Geluiden vanaf 80 dB (decibel) kunnen schadelijk zijn. Reken erop dat een festival tussen de 95 en 103 dB zit. Wil je voorkomen dat gehoorschade chronisch wordt, draag dan gehoorbescherming.

Heb je last van een constante ruis, piep of oorsuizen? Zorg bij voorbaat dat je je oren niet nog meer belast met harde geluiden om ergere schade te voorkomen. Maak een afspraak met je huisarts. Hij of zij kan met je meedenken en je doorverwijzen naar een KNO-arts. Meer informatie over het belang van gehoorbescherming? Check dan: i love my ears

Onze vrienden van dOb Hearing Protection zullen jouw oren beschermen op PLOEGENDIENST Winterfestival. De oordoppen zijn verkrijgbaar bij de dOb kraam bij de kluisjes en bij de merchandise kramen op het terrein.

Gedwongen en onveilige seks komen vaker voor als mensen onder invloed zijn van alcohol en/of drugs. Respecteer elkaar en kijk op https://sense.info/nl/soas voor meer informatie over onveilig vrijen. Daarnaast kan het gebruik van alcohol en drugs leiden tot concentratiestoornissen en een lager reactievermogen waardoor je een gevaar vormt voor jezelf en andere weggebruikers. Stap dus niet in als dit niet veilig is. Stop dus op tijd en pas je vervoer hierop aan. Vergeet daarnaast niet om water of isotone dranken te drinken om je vocht aan te vullen voor je gaat slapen.

Nee, zonder schriftelijke toestemming is het verboden voor derden om op of rondom het terrein goederen/diensten zoals lachgas en/of etenswaren, te promoten/reclame te maken en/of te verkopen.

Iedereen die zich niet aan bovenstaande regels houdt, kan de toegang tot het evenement geweigerd worden of worden ontzegd, dan wel aan de politie worden overgedragen. Van iedere bezoeker wordt geacht dat zij zichzelf op de hoogte stellen van de voorwaarden welke op hen van toepassing zijn.

Op Ploegendienst werken er jaarlijks honderden enthousiaste collega’s mee om de werkvloer zo strak en mooi mogelijk te maken. Wil je graag deel uitmaken van deze mooie club mensen? Meld je dan aan via ploegendienst.nl/solliciteren en dan kijken we waar we elkaar kunnen helpen!

Op de creatieve Bouwmarkt hebben we plek voor een aantal kramen, stuur gerust een mailtje naar personeelszaken@ploegendienst-festival.nl om te kijken of er nog ruimte is voor een plek op ons terrein!

Zonder creatieveling, geen ploegendienst! Stuur even een mailtje naar personeelszaken@ploegendienst-festival.nl dan kijken we samen of we dit kunnen bewerkstelligen!