Ploegendienst Festival Tickets
‘Rond en gezond’ verstoten van 1e plaats uitspraken ‘Werk Mag Top 100’.

BREDA – ‘Rond en gezond’ is niet langer de meest geliefde werkleus. Na jaren van alleenheerschappij is de meeste geroemde beeldspraak verstoten van zijn plek. Nadat ‘Rond en gezond’ in 2015 verrassend de plek innam van ‘Hard voor weinig, nooit chagrijnig’. Prolongeerde het spreekwoord vervolgens drie jaar op rij zijn titel. Dit jaar vindt er wederom een wisseling van de wacht plaats en wordt de titel van meest geliefde werkleus in 2019; ‘Lekker gewerkt pik!’.

Robbie Hamers, een vast jurylid van de Werk Mag Top 100, reageerde inhoudelijk; ‘Je ziet toch dat ook de bouw mee emancipeert, er zijn amper nog bammekes met zure zult of koude dellen te vinden op de bouwplaats. De granola-bollen met avocado pasta maken hun opmars’ aldus Hamers.

Volgens hem is dit een van de mogelijke redenen waardoor ‘Rond en Gezond’ in populariteit afnam. ‘Dat doet toch wat met je werkethiek’. ‘Goed gezond en mager’ leek het dan ook bijna te worden in 2019.

De verassende nummer 1: ‘Lekker gewerkt pik!’ kent een vliegende start. Zo klinkt het positieve geluid meer dan geregeld op de krakende en schurende Nederlandse werkvloeren. Zelfs op een festival in Breda genaamd ‘PLOEGENDIENST’ groeten de bezoekers elkaar met deze leus. Volgens enkele complot denkers blijkt de invloed vanuit dit festival op de ‘Werk Mag Top 100’ groter dan sommige denken..

Ook begint de werkleus bij onze zuiderburen zijn opmars te maken. Zo laten de eerste Vlamingen zich hier over ook uit; ‘Lekker gewerkt piek!’

Het Vakblad, de allerlaatste nieuwtjes van de werkvloer.

FAQBond - COVID19


Hier hebben wij uiteraard wel naar gekeken, helaas blijkt dit voor ons niet mogelijk ivm teveel onduidelijkheden en onzekerheden. We schuiven daarom onze werkdag door naar volgend jaar.

We gaan weer aan het werk op zaterdag 3 juli 2021 aan de Galderse Meren in Breda. Maak je borst maar nat!

Alle toegangskaarten en bijproducten worden automatisch geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Mocht je op deze dag niet gebruik kunnen maken van je toegangskaart kun je ons dit laten weten via info@ploegendienst-festival.nl. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een passende oplossing.

Heb je al een kaartje, dan hoef je niks te doen. Je huidige kaartje wordt automatisch omgezet. Deze is vanaf nu dus geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Nog geen kaartje? Haal hem in de shop!

Mocht je op de nieuwe datum van Ploegendienst Festival 2021 verhinderd zijn, dan is het mogelijk je kaart om te zetten naar Ploegendienst Winterfestival 2021. De datum voor dit festival wordt begin juni bekend gemaakt. We zijn hierbij namelijk afhankelijk van het speelschema van NAC voor 2021 ivm de locatie. Mail hiervoor naar info@ploegendienst-festival.nl

De evenementenbranche en culturele sector wordt door de huidige corona crisis snoeihard geraakt. Als je het geld kunt missen, kan je je kaart doneren. Voor deze echte eindbazen, stuur een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kan je geld (exclusief servicekosten) terugvragen vanaf donderdag 23 april. Het is hierbij ook mogelijk om (gedeeltelijk) te doneren. Als je je geld terugvraagt, vervalt uiteraard wel het recht op toegang voor Ploegendienst Festival 2021. Je zult dan (mits niet uitverkocht) weer een nieuw kaartje moeten halen. Wil je over gaan tot de aanvraag van terugbetaling, stuur dan een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kunt je ticket uiteraard ook houden en later het jaar zelf verkopen. Dan support je ons alsnog <3

Let op! Je kunt gebruik maken van deze opties tot vrijdag 1 mei 2020. Gezien de administratieve afhandeling/ tijd en energie moeten we hier echt 1 lijn in trekken. Kortom of doe niks, of handel voor 1 mei af <3

Zowel de bijproducten als de toegangskaarten worden geldig voor Ploegendienst Festival 2021.

Check dan onze algemene voorwaarden, of mail naar info@ploegendienst-festival.nl

algemene voorwaarden