Ploegendienst Festival Tickets
Ronald Mcdonald na 63 jaar eindelijk werknemer van de maand bij McDonald’s!

Breda – “SPONTAAN, VOL MET HUMOR, ALTIJD GOEDLACHS, HART OP DE JUISTE PLEK EN ERG GOED MET KINDEREN”. ALDUS HET JURY RAPPORT OVER RONALD MCDONALD. NA 63 JAAR EINDELIJK MEDEWERKER VAN DE MAAND BIJ MCDONALD’S.

RONALD LAAT WETEN: “IK DACHT EERST DAT HET EEN GROTE GRAP WAS ZO NA CARNAVAL. IK WORD ALTIJD EEN BEETJE AFGESCHILDERD ALS ‘DE CLOWN’ VAN HET BEDRIJF, MAAR HET IS DUS ECHT. IK BEN APETROTS EN KRIJG DIE LACH MAAR NIET VAN MIJN GEZICHT! Hier doe je het allemaal voor. Ik ben heel dik tevreden. I’m loving it.”

DE CONCURRENTIE WAS 63 JAAR LANG MOORDEND. MAAR EINDELIJK IS HET DAN ZOVER. IN MAART IS HIJ OFFICIEEL MEDEWERKER VAN DE MAAND GEWORDEN! DAT WAS NOG KNAP LASTIG MET 235.000, SUPER GEMOTIVEERDE, TALENTVOLLE COLLEGA’S. RONALD, WIJ ZIJN OOK TROTS OP JOU.

LEKKER GEWERKT PIK!

FAQBond


Aan de Galderse meren, net onder Breda! Onze magische werkvloer opent weer om een dagje te werken aan het water!

Ploegendienst Festival 2019 vindt plaats op 25 mei.

Helaas, je moet je eigen lunchtrommeltje thuislaten. Maaaar niet getreurd, wij zorgen dat er genoeg te schaften is.

  • Het meenemen van drank, drugs, wapens en dergelijke is strikt verboden.
  • Ook glas en blikwerk is niet toegestaan op het terrein (met uitzondering van kleine flesjes parfum).
  • Gas houdende verpakking als deo zijn niet toegestaan.
  • Medicijnen mogen wel meegenomen worden, mits het nog in de originele verpakking zit en voorzien is van een bijsluiter.

De minimale leeftijd is 18 jaar.

Helaas, Diesel moet thuisblijven.

Duurzaamheid kent geen tijd!

We proberen op de werkvloer altijd een beetje onze verantwoordelijkheid te nemen voor de prachtige planeet waarop we elke dag gelukkig KEI hard mogen werken.
Het is altijd weer zoeken om dat zo goed mogelijk te implementeren, maar met jullie enthousiasme komt dat altijd helemaal goed! Bij deze een belangrijke, korte update:

Hardcups:
Ook dit jaar werken wij weer met hardcups, iets hards in de hand voelt nu eenmaal vertrouwd. We zijn redelijk aan het pionieren met het hardcup systeem en proberen dit steeds weer te verbeteren aan de hand van de feedback die we krijgen. Ook dit jaar vind er een verandering plaats dus lees dit even goed door!

Dit jaar werken we met inzamelpunten naast elke bar. Hier kun je te allen tijde je beker inleveren in ruil voor een ½ munt statiegeld. Aan de bar betaal je je drankjes altijd inclusief deze ½ munt statiegeld. Die houdt het voor iedereen makkelijk met rekenen aan de bar en als je even geen zin hebt in je beker lever je hem gewoon even in.

Aan het eind van de dag heb je twee keuzes. Of je levert je laatste beker(s) in bij een inzamelpunt en haalt bij de schatketen nog even een vatsige hamburger (of iets anders lekkers) OF je levert je beker bij de uitgang in voor het goede doel.

Het goede doel van dit jaar is: Because We Carry. PLOEGENDIENST gaat met de begeleiders én bewoners van Villa Kakelbont Breda naar Lesbos om als vrijwilligersteam Because We Carry te helpen. Daar kun jij als beste collega van de wereld dus nu ook je steentje aan bijdragen! Gewoon kei hard volle bak karma punten scoren door je beker in een kliko te gooien als je naar huis gaat. Makkelijker ga je ze zaterdag niet verdienen. Uiteraard houden jullie een mooie update van het eindresultaat van ons te goed!

Wat doen we verder!?:
Onze vrienden van de verschillende schaftkeets bieden naast je lekkere stukkie vlees ook vegetarische hapjes aan. Al ben je een echte carnivoor, dat vega-spul is ook prima te schaften!

De broekzak asbak is er deze editie helaas niet bij aangezien wij het terrein perfect schoon kunnen maken. Gooi je peuken aub zoveel mogelijk in de asbakken en niet op de grond. Roken in de hallen en hangars is NIET toegestaan. Dan krijgt de baas dikke boetes en daar word je echt niet vrolijk van. Aub, svp niet doen dus. Gaat echt om tering veel geld. Vuilniszakken zijn het! Heb jij je oude broekzakasbak nog liggen op je nachtkastje? Sleep die dan lekker mee naar je favoriete dienst!

Aan de achterkant proberen we zoveel mogelijk afval te scheiden. (We snappen dat jullie daar aan de voorkant niet altijd bovenop kunnen zitten als je kei hard aan het werk bent).

Tot zover weer even het stukje duurzaamheid op de werkvloer. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Wij zorgen, samen met een hoop unieke foodtrucks, dat er voor ieder wat wils is!

Nee! Als je een groepsticket koopt krijg je vijf losse tickets. Zo kan iedereen zijn eigen werktijden bepalen!

Bij voldoende animo rijden er bussen vanuit verschillende steden.

Opgeven kan via:

https://www.festivaltransfer.nl/busreis/ploegendienst-festival

De pendelbussen naar Ploegendienst Festival 2019 vertrekken vanaf Belcrum-zijde station Breda.

De bussen rijden van 12:00 tot 18:00 richting het festivalterrein.

Van 20:30 tot 00:30 rijden de pendelbussen terug naar station Breda.

De pendelbussen rijden gemiddeld om het kwartier.

(Let op! Na 18:00 rijden er geen pendelbussen meer naar het festivalterrein!)

Wij zijn altijd te bereiken via personeelszaken@ploegendienst-festival.nl

We doen ons best om de werkvloer zo begaanbaar mogelijk te maken voor mindervalide, maar het blijft een natuurgebied vol zand, stenen, gras en Heuvels!

Nee, op het festival werken wij met een in=in, out=out beleid. Neem voor dringende zaken vooraf contact op met personeelszaken@ploegendienst-festival.nl.

Wij zullen na afloop van het evenement de gevonden voorwerpen via onze facebookpagina en onze website delen.

Ja, deze kan je op het terrein huren.

Neem vooraf even contact op met personeelszaken@ploegendienst-festival.nl, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

We beginnen om 13:00 uur, en we leggen het werk weer stil als de klok 23:00 slaat.

Er mag in geen enkele tent worden gerookt. Wij zullen zorgen voor verschillende overkappingen op het terrein, zodat je met slecht weer gewoon lekker droog kan staan.

Deze word binnenkort via de website en social media bekend gemaakt.

Neem contact op met PayLogic (0)900 7295 6442, dan kunnen zij kijken wat ze voor je kunnen doen.

GEEN PANIEK! Soms komen tickets binnen in de spam-folder, of tussen de reclame. Mocht je ticket nu nog steeds spoorloos zijn, neem dan contact op met PayLogic via (0)900 7295 6442.

Dat overkomt de beste! Wij raden aan om je ticket altijd via www.ticketswap.nl aan te bieden. Op die manier voorkom je fraude en blijven de prijzen eerlijk voor iedereen.

PayLogic regelt alle zaken rondom onze tickets, je kunt met hun contact opnemen via (0)900 7295 6442.

Wat zeg je? Je kan gehoorbescherming bij de muntenkassa kopen.