Ploegendienst Festival Tickets
Mark (31) al bijna 10 jaar stagiair bij Elektropack BV.

OOSTERHOUT – Dinsdagochtend, 09:23. Mark loopt, nog net zo onhandig als toen hij net begon als stagiair, met 5 koppen koffie van de kantine naar het kantoor toe. “Wilde jij nou groene- of rooibosthee Marie?” vraagt Mark. “Rooibos! Weet je dat nu nog niet?”

Mark laat vervolgens trots het schoonmaakrooster zien. “Toen ik hier begon was er nog helemaal geen orde in het stofzuigen van het kantoor of het afwassen van de vaat. Het was zelfs onduidelijk wie telkens naar het kopieerapparaat moest lopen om gemaakte kopietjes op te halen. Toen heb ik er even een aantal modellen op los gelaten die ik vanuit school heb meegekregen. Nu doe ik het nog steeds allemaal zelf, maar wel op vaste dagen.”

Volgens zijn stagebegeleider functioneert Mark al zeker 4 jaar heel constant. Bij zijn laatste beoordeling had hij wederom een overall score van 6,3. Zijn stagebegeleider Remco (28) kan over de eerste jaren van Mark geen oordeel geven. “Toen was ik zelf nog stagiair hier.” Aldus Remco.

Om het 5-jarig jubileum van Mark bij het bedrijf te vieren werd zijn stagevergoeding verhoogt van €225,- naar €250,-. “Dat is toch ruim 10 procent opslag, waar zie je dat tegenwoordig nog? Bewijst maar weer dat ik hier op mijn plek zit en dat mijn functioneren wordt gewaardeerd door het management.”

FAQBond - COVID19


Hier hebben wij uiteraard wel naar gekeken, helaas blijkt dit voor ons niet mogelijk ivm teveel onduidelijkheden en onzekerheden. We schuiven daarom onze werkdag door naar volgend jaar.

We gaan weer aan het werk op zaterdag 3 juli 2021 aan de Galderse Meren in Breda. Maak je borst maar nat!

Alle toegangskaarten en bijproducten worden automatisch geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Mocht je op deze dag niet gebruik kunnen maken van je toegangskaart kun je ons dit laten weten via info@ploegendienst-festival.nl. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een passende oplossing.

Heb je al een kaartje, dan hoef je niks te doen. Je huidige kaartje wordt automatisch omgezet. Deze is vanaf nu dus geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Nog geen kaartje? Haal hem in de shop!

Mocht je op de nieuwe datum van Ploegendienst Festival 2021 verhinderd zijn, dan is het mogelijk je kaart om te zetten naar Ploegendienst Winterfestival 2021. De datum voor dit festival wordt begin juni bekend gemaakt. We zijn hierbij namelijk afhankelijk van het speelschema van NAC voor 2021 ivm de locatie. Mail hiervoor naar info@ploegendienst-festival.nl

De evenementenbranche en culturele sector wordt door de huidige corona crisis snoeihard geraakt. Als je het geld kunt missen, kan je je kaart doneren. Voor deze echte eindbazen, stuur een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kan je geld (exclusief servicekosten) terugvragen vanaf donderdag 23 april. Het is hierbij ook mogelijk om (gedeeltelijk) te doneren. Als je je geld terugvraagt, vervalt uiteraard wel het recht op toegang voor Ploegendienst Festival 2021. Je zult dan (mits niet uitverkocht) weer een nieuw kaartje moeten halen. Wil je over gaan tot de aanvraag van terugbetaling, stuur dan een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kunt je ticket uiteraard ook houden en later het jaar zelf verkopen. Dan support je ons alsnog <3

Let op! Je kunt gebruik maken van deze opties tot vrijdag 1 mei 2020. Gezien de administratieve afhandeling/ tijd en energie moeten we hier echt 1 lijn in trekken. Kortom of doe niks, of handel voor 1 mei af <3

Zowel de bijproducten als de toegangskaarten worden geldig voor Ploegendienst Festival 2021.

Check dan onze algemene voorwaarden, of mail naar info@ploegendienst-festival.nl

algemene voorwaarden