Ploegendienst Festival Tickets
Erik (28) functioneert na 9 kopjes koffie nog steeds niet.

ROOSENDAAL – Junior Salesofficer Erik bij Interlinks BV is het niet gelukt om productief te zijn afgelopen maandagochtend. Zelfs na 9 kopjes koffie was er nog geen sale gemaakt of offerte verstuurd.

Collega Branka (31) reageert ontzet: “Zo heb ik Erik nog nooit gezien, normaal gesproken komt er na een kop of 2 a 3 wel iets uit zijn handen, maar wat er deze week gebeurde heb ik in mijn 10 jaar bij dit bedrijf nog nooit meegemaakt. 9 (!) koppen koffie, en het enige waar je Erik over hoorde was de lunch. Ik kan het niet begrijpen. Ook zegt hij steeds ‘Lekker gewerkt pik!’. En dat terwijl er soms helemaal niet gewerkt word.”

Ook Senior Salesmanager Bas (52) weet niet wat hij ziet. “Dinsdag hebben we een professioneel bedrijf het koffiezetapparaat laten onderzoeken, uit de voorlopige uitslag kwam tot nu toe nog geen verrassende uitkomst. Er wordt zelfs gezegd dat het apparaat gewoon naar behoren werkt, maar dan tast ik op het plotse productiviteitsverschil van Erik nog steeds in het duister.”

Inmiddels heeft Unilever aangegeven de zaak nauwlettend in de gaten te houden. In een verklaring laten zij weten dat dit soort gevallen eens in de zoveel jaar voorkomen, waarbij een Cup a Soup automaat vaak een uitkomst biedt, of Interlinks BV deze optie open houdt is nog niet bekend.

Of het incident iets te maken heeft met het festival bezoek van Erik afgelopen weekend, kon door Erik zelf niet bevestigd worden. Hij is op het moment namelijk niet bereikbaar voor commentaar. Zijn leidinggevende heeft de Junior Salesmanager maandagmiddag op verlof gestuurd, zo kan hij thuis de zaken op een rijtje zetten.

FAQBond - COVID19


Hier hebben wij uiteraard wel naar gekeken, helaas blijkt dit voor ons niet mogelijk ivm teveel onduidelijkheden en onzekerheden. We schuiven daarom onze werkdag door naar volgend jaar.

We gaan weer aan het werk op zaterdag 3 juli 2021 aan de Galderse Meren in Breda. Maak je borst maar nat!

Alle toegangskaarten en bijproducten worden automatisch geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Mocht je op deze dag niet gebruik kunnen maken van je toegangskaart kun je ons dit laten weten via info@ploegendienst-festival.nl. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een passende oplossing.

Heb je al een kaartje, dan hoef je niks te doen. Je huidige kaartje wordt automatisch omgezet. Deze is vanaf nu dus geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Nog geen kaartje? Haal hem in de shop!

Mocht je op de nieuwe datum van Ploegendienst Festival 2021 verhinderd zijn, dan is het mogelijk je kaart om te zetten naar Ploegendienst Winterfestival 2021. De datum voor dit festival wordt begin juni bekend gemaakt. We zijn hierbij namelijk afhankelijk van het speelschema van NAC voor 2021 ivm de locatie. Mail hiervoor naar info@ploegendienst-festival.nl

De evenementenbranche en culturele sector wordt door de huidige corona crisis snoeihard geraakt. Als je het geld kunt missen, kan je je kaart doneren. Voor deze echte eindbazen, stuur een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kan je geld (exclusief servicekosten) terugvragen vanaf donderdag 23 april. Het is hierbij ook mogelijk om (gedeeltelijk) te doneren. Als je je geld terugvraagt, vervalt uiteraard wel het recht op toegang voor Ploegendienst Festival 2021. Je zult dan (mits niet uitverkocht) weer een nieuw kaartje moeten halen. Wil je over gaan tot de aanvraag van terugbetaling, stuur dan een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kunt je ticket uiteraard ook houden en later het jaar zelf verkopen. Dan support je ons alsnog <3

Let op! Je kunt gebruik maken van deze opties tot vrijdag 1 mei 2020. Gezien de administratieve afhandeling/ tijd en energie moeten we hier echt 1 lijn in trekken. Kortom of doe niks, of handel voor 1 mei af <3

Zowel de bijproducten als de toegangskaarten worden geldig voor Ploegendienst Festival 2021.

Check dan onze algemene voorwaarden, of mail naar info@ploegendienst-festival.nl

algemene voorwaarden