Ploegendienst Festival Tickets
Bart (25) leeft al vijf maanden onopgemerkt uit de gezamenlijke koelkast op het kantoor.

TERHEIJDEN – De koelkastdeur gaat open, langzaam speurt Bart* met zijn ogen langs elk product om te checken of er een naam op staat terwijl hij afwisselend achterom kijkt. “Bingo!” denkt hij, terwijl hij met zijn hand naar een naamloze portie-verpakking boerenyoghurt met cruesli reikt. “Aardbeiensmaak, laat ik daar nu net zin in hebben.”

Bart leeft nu al bijna vijf maanden enkel en alleen uit de gezamenlijke koelkast die op zijn werk in de kantine staat. En met succes, Bart komt met een berekening en laat zien dat hij in de tussentijd al bijna zeshonderd euro heeft bespaard door op deze manier te werk te gaan. “Ja, soms heb je wel eens een magere dag, dan eet ik alleen een banaan en wat pure hagelslag uit het vuistje. Maar Joost vergeet eigenlijk altijd een naam op zijn lunch te zetten, dus dat is dan automatisch voor mij.”

Op de vraag of hij zich niet schuldig voelt als een van zijn collega’s weer zonder eten zit reageert hij nuchter: “Kijk, in dit leven is het eten of gegeten worden, survival of the fittest. Als je het keer op keer vergeet om je naam op je bammetjes met pindakaas en leverworst te schrijven, dan vraag je erom.”

*De naam Bart is gefingeerd vanwege privacy-overwegingen.

FAQBond - COVID19


Hier hebben wij uiteraard wel naar gekeken, helaas blijkt dit voor ons niet mogelijk ivm teveel onduidelijkheden en onzekerheden. We schuiven daarom onze werkdag door naar volgend jaar.

We gaan weer aan het werk op zaterdag 3 juli 2021 aan de Galderse Meren in Breda. Maak je borst maar nat!

Alle toegangskaarten en bijproducten worden automatisch geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Mocht je op deze dag niet gebruik kunnen maken van je toegangskaart kun je ons dit laten weten via info@ploegendienst-festival.nl. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een passende oplossing.

Heb je al een kaartje, dan hoef je niks te doen. Je huidige kaartje wordt automatisch omgezet. Deze is vanaf nu dus geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Nog geen kaartje? Haal hem in de shop!

Mocht je op de nieuwe datum van Ploegendienst Festival 2021 verhinderd zijn, dan is het mogelijk je kaart om te zetten naar Ploegendienst Winterfestival 2021. De datum voor dit festival wordt begin juni bekend gemaakt. We zijn hierbij namelijk afhankelijk van het speelschema van NAC voor 2021 ivm de locatie. Mail hiervoor naar info@ploegendienst-festival.nl

De evenementenbranche en culturele sector wordt door de huidige corona crisis snoeihard geraakt. Als je het geld kunt missen, kan je je kaart doneren. Voor deze echte eindbazen, stuur een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kan je geld (exclusief servicekosten) terugvragen vanaf donderdag 23 april. Het is hierbij ook mogelijk om (gedeeltelijk) te doneren. Als je je geld terugvraagt, vervalt uiteraard wel het recht op toegang voor Ploegendienst Festival 2021. Je zult dan (mits niet uitverkocht) weer een nieuw kaartje moeten halen. Wil je over gaan tot de aanvraag van terugbetaling, stuur dan een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kunt je ticket uiteraard ook houden en later het jaar zelf verkopen. Dan support je ons alsnog <3

Let op! Je kunt gebruik maken van deze opties tot vrijdag 1 mei 2020. Gezien de administratieve afhandeling/ tijd en energie moeten we hier echt 1 lijn in trekken. Kortom of doe niks, of handel voor 1 mei af <3

Zowel de bijproducten als de toegangskaarten worden geldig voor Ploegendienst Festival 2021.

Check dan onze algemene voorwaarden, of mail naar info@ploegendienst-festival.nl

algemene voorwaarden