25 januari 2022

PLOEGENDIENST WINTERFESTIVAL VERPLAATST NAAR 2023

Soms zie je dingen van veraf al aankomen, maar doet het toch zeer wanneer de realiteit daar is. Ook al weet je al weken dat het moeilijk gaat worden en eigenlijk totaal niet realistisch is, toch houd je vast aan dat ene sprankje hoop.
Dat ene sprankje hoop om samen het beton te mogen laten kraken, condens de tenten af te laten druipen, de liefde te vieren als nooit tevoren, raven, leven, zweven en samen weer landen.

We hebben alle scenarioโ€™s doorgelopen en ons hoofd lopen breken. Af en toe moet je jezelf er simpelweg bij neerleggen. We willen bij deze in ieder geval iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes en het meedenken. De arbeidsethos spatte er vanaf ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ

We gaan absoluut niet bij de pakken neer zitten. We hebben alle vertrouwen in Ploegendienst Festival 2022 op 2 & 3 juli. ๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿณ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿฎ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ. De winter was in een paar minuten uitverkocht. Daarom hebben we ervoor gekozen om ditmaal te werken met pre-registratie. Op deze manier vergroot je je kans op een ticket. Dat doe je via deze link: https://cm.to/coS4834

Begin volgende week krijgen alle tickethouders van de winter van ons een mail met daarin de verdere informatie over de correcte afhandeling (ticket behouden of refunden).

We zien jullie in de zomer โค๏ธ

Delen?