Ploegendienst Festival Tickets
ADE blijkt nieuwe, veelvoorkomende ‘designer-stoornis’ op de werkvloer.

Amsterdam – Naast het oude vertrouwde ADHD, ADD, Autisme en Depressie is er nu nieuwe designer-stoornis op de werkvloer genaamd: ‘ADE’.

‘Plak er maar weer een label op’, hoor je critici zeggen. Toch blijkt ADE een serieus probleem. Het is een extreme variant van ADD die letterlijk zorgt voor een energie-explosie. ADE komt veel voor bij jongvolwassenen en volwassenen die pretenderen nog ‘jong’ te zijn.

‘Tegenwoordig zijn er jongeren die door de stoornis, wel 5 dagen achter elkaar wakker blijven’. Aldus hoogleraar Deniz Uresin van de Universiteit van Amsterdam.

De eerste symptomen van ADE zijn: rusteloosheid, moeite hebben met concentreren en enorm veel drang hebben om alles en iedereen om je heen de liefde te verklaren. Dit laatstgenoemde neigt richting manische symptomen.

Elroy (29) heeft al een jaar of tien, jaarlijks last van ADE. ‘Een Uber driver aan het eind van de rit een knuffel geven is achteraf best wel awkward’, aldus Elroy.

ADE is de eerste stoornis die mogelijk ook besmettelijk is. Zo meldt Anne-Rita Lynn, woordvoerster van het Trimbos instituut; ‘Zodra er patienten met de eerste klachten naar ons toe stappen is het kwaad vaak al geschiet. Via Instagram en andere social media creeren ze zucht en halen ze elkaar over om in grote groepen massaal vrij te nemen en niet naar hun werk te gaan’.

De neveneffecten van een heftige, zogenoemde ‘ADE aanval’ vinden meestal plaats op de eerste dinsdag van de volgende week en zijn kenmerkend door depressieve en dipperige klachten.

Hoe merk je dat je last hebt van ADE? Doe de test! Beantwoord de onderstaande symptomen met ja of nee en kom erachter of jij last hebt van ADE. Bij meer dan 5 vragen met ‘Ja’ beantwoord te hebben adviseren we om direct contact op te nemen met onze HR afdeling, personeelszaken@ploegendienst-festival.nl

ADE-Stoornis:
1. Ik ben rusteloos – Ja/Nee
2. Ik heb enorme behoefte om mijn vakkennis te verspreiden, ‘Maat deze plaat ken ik!’ – Ja/Nee
3. Ik ben fysiek gespannen – Ja/Nee
4. Ik ben bang om dingen te missen – Ja/Nee
5. Ik heb stemmingswisselingen. De ene dag is iemand mijn beste vriend en de volgende dag is die persoon ‘slechts een bekende’ – Ja/Nee
6. Ik ben eenzaam, ik verlies mijn vrienden – Ja/Nee
7. Ik heb geen honger – Ja/Nee
8. Ik heb moeite met in slaap vallen – Ja/Nee
9. Ik gebruik mijn telefoon overmatig – Ja/Nee
10. Ik maak zaken veel groter en belangrijk dan dat ze zijn – Ja/Nee

FAQBond - COVID19


Hier hebben wij uiteraard wel naar gekeken, helaas blijkt dit voor ons niet mogelijk ivm teveel onduidelijkheden en onzekerheden. We schuiven daarom onze werkdag door naar volgend jaar.

We gaan weer aan het werk op zaterdag 3 juli 2021 aan de Galderse Meren in Breda. Maak je borst maar nat!

Alle toegangskaarten en bijproducten worden automatisch geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Mocht je op deze dag niet gebruik kunnen maken van je toegangskaart kun je ons dit laten weten via info@ploegendienst-festival.nl. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een passende oplossing.

Heb je al een kaartje, dan hoef je niks te doen. Je huidige kaartje wordt automatisch omgezet. Deze is vanaf nu dus geldig voor Ploegendienst Festival 2021. Nog geen kaartje? Haal hem in de shop!

Mocht je op de nieuwe datum van Ploegendienst Festival 2021 verhinderd zijn, dan is het mogelijk je kaart om te zetten naar Ploegendienst Winterfestival 2021. De datum voor dit festival wordt begin juni bekend gemaakt. We zijn hierbij namelijk afhankelijk van het speelschema van NAC voor 2021 ivm de locatie. Mail hiervoor naar info@ploegendienst-festival.nl

De evenementenbranche en culturele sector wordt door de huidige corona crisis snoeihard geraakt. Als je het geld kunt missen, kan je je kaart doneren. Voor deze echte eindbazen, stuur een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kan je geld (exclusief servicekosten) terugvragen vanaf donderdag 23 april. Het is hierbij ook mogelijk om (gedeeltelijk) te doneren. Als je je geld terugvraagt, vervalt uiteraard wel het recht op toegang voor Ploegendienst Festival 2021. Je zult dan (mits niet uitverkocht) weer een nieuw kaartje moeten halen. Wil je over gaan tot de aanvraag van terugbetaling, stuur dan een mailtje naar info@ploegendienst-festival.nl.

Je kunt je ticket uiteraard ook houden en later het jaar zelf verkopen. Dan support je ons alsnog <3

Let op! Je kunt gebruik maken van deze opties tot vrijdag 1 mei 2020. Gezien de administratieve afhandeling/ tijd en energie moeten we hier echt 1 lijn in trekken. Kortom of doe niks, of handel voor 1 mei af <3

Zowel de bijproducten als de toegangskaarten worden geldig voor Ploegendienst Festival 2021.

Check dan onze algemene voorwaarden, of mail naar info@ploegendienst-festival.nl

algemene voorwaarden